Ariana Fejzullahu shfaqet në gjendje jo fortë të mirë

Ariana, është bashkëshortja e këngëtarit të dhjetra hiteve, Ermal Fejzullahu.

Çifti, janë prindër të lumtur të katër fëmijëve. E, vajza e vogël e çiftit, ka sjell edhe më shumë gëzim e hare në familje.

Ndonëse në postimet e saj, Ariana shfaqet mirë, në formë e mjaftë e freskët, në një nga fotot e fundit ku shihet vetëm me vajzen e vogël, ajo nuk ngjanë edhe aq në Arianen modele të Instagramit.

Është bukur ti kesh katër fëmijë, por kjo gjë kërkon mjaftë punë e sakrificë dhe këtë gjë e di shumë mirë sidomos Ariana e Ermalit.