Protesta kundër rastit “Monstra”, kërkohet liri dhe drejtësi /LIVE

Nga Parku i Cairit ne Shkup ka filluar protesta për rastin “Monstra” dhe te gjitha proceset e montuara kunder shqiptareve ne Maqedoninen e Veriut, shkruan gazeta LAJM.

Në protestë të pranishëm janë edhe edhe familjarët e vogelushit pesëvjeçar nga Kumanova Almir Aliut si dhe vellai i Rexhail Qerimit i denuar me burg te perjetshem ne rastin “Alfa”.