Filipçe: Edhe në vazhdim na pret një situatë stabile me virusin

Ministri i Shëndetsisë Venko Filipçe vlerëson se situata me virusin korona në vend është stabile dhe pozitive. Ai tha se ka rënë numri i rasteve pozitive dhe se një situatë të tillë pret edhe në periudhën në vijim. Sipas Filipçes nuk do të ketë rritje të numrit të të infektuarve. Ai poashtu tha se numri i pacientëve që po trajtohen nëpër spitale Infektive është reduktuar. Ka shtretër në të gjitha covid-qendrat, deklaroi ministri.