Fero bën hapjen e ‘GangGang Entertainment’

Pas largimit nga ‘On Records’ reperi ka udhëtuar në Gjermani ku po e vazhdon rritjen si artistë dhe e ka parë të pa shmangshme hapjen e një labeli të tij ku do mund të punonte me profesionistë të afërt me të.

Para pak minutave Fero bëri të ditur se tashmë ‘GangGang Entertainment’ ka bërë edhe hapjen zyrtare, për çfarë edhe foli në videon e postuar në Instagram.

Mbetet të shihet nëse hapja e këtij ‘labeli’ do ndihmojë artistin të ngritët edhe një nivel më lartë.