Faton Kurti pyet Borellin: Në cilin vend të botës shpërblehet kidnapuesi?

Borrell përsërit kërkesat: “Zgjedhje të reja dhe Asociacion”!

Ndërsa Serbia e Vuçiqit kidnapon tre policët e Kosovës duke kryer detyrën e tyre në territorin e Kosovës – Borrell kërkon nga Kosova që të shpërblejë Vuçiqin për kidnapimin e tre policëve tanë me ZGJEDHJE TË REJA dhe me ASOCIACION!

Mos dëshiron Borelli të na thotë me këtë se nëse ne nuk e shpërblejmë kidnapuesin Vuçiq me zgjedhje të reja dhe Asociacion, “ai do t’na kidnapojë të gjithë ne shqiptarëve “!
Mr. Borrell, në cilin vend të botës shpërblehet kidnapuesi?!

* Faton Kurti, kryetar i Republikaneve te Kosoves