Faton Kurti: Kompanitë transportuese shqiptare të Kosovës mbeshtetje protestave per Vuçiqin në Beograd

*Faton Kurti kryetar i Partise Republikane te Kosoves

MARRE E TRADHTI!
KOMPANITË E TRANSPORTIT TË KOSOVËS NË MBËSHTETJE TË PARADES SERBE PËR QEVERINË E VUÇIQIT!

Kompanitë turistike dhe të transportit të Kosovës (shqiptarë) po kryejnë transportin e serbëve nga Kosova për ti dërguar në Beograd për të marrë pjesë në PARADËN E MBËSHTETJES SË QEVERISË SË VUÇIQIT NË BEOGRAD!

Qeveria e Kosovës duhet që menjëherë këtyre Kompanive t’ju konfiskojë licencat e të bërit biznes në Kosovë.
Qytetarët të bojkotojnë këto Kompani.