“Fast and Furious” në Shkup, policia konfiskoi disa vetura

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se mbrëmjen e djeshme, rreth orës 21:40 në rrugën “Bojmija” të Shkupit ka konfiskuar disa vetura për shkak të garave të jashtëligjshme, përcjell TV21. Nga MPB njoftojnë se edhe në periudhën e ardhshme, me qëllim të sigurisë në trafik, do të vazhdojnë kontrollet e tilla.

“Automjetet do të dërgohen në Stacionin për Inspektim Teknik, ku do t’i nënshtrohen kontrollit të jashtëzakonshëm teknik dhe ndaj pronarëve do të ngrihen kallëzimet përkatëse”, thonë nga MPB.