Everton dhe Arsenal luajnë baras

Ndeshja e zhvilluar në ‘Goodison Park’ ka përfunduar pa gola, me të dy skuadrat që morën nga një pikë.

Kjo ishte ndeshja e fundit që Everton dhe Arsenal u drejtuan nga Duncan dhe Ljunberg.

Të dy këto skuadra kanë zyrtarizuar trajnerët e rinj.

Everton do të drejtohet nga Carlo Ancelotti, ndërsa Arsenal nga Mikel Arteta.