Estrada shqiptare urojnë Festën e Pashkëve

Me rastin e kësaj feste të rëndësishme njerëzit përgatisin ushqime të ndryshme duke festuar dhe shkëmbyer vezët e Pashkëve, shkruan lajmi.net.

Natyrisht se vipat shqiptar kanë shfrytëzuar rastin për të uruar popullin shqiptar me rastin e festës së Pashkëve përmes publikimit të fotografive të ndryshme në rrjete sociale.

Estrada shqiptare sot u ka uruar besimtarëve katolikë dhe protestantë Festën e Pashkëve, postimet e tyre i gjeni më poshtë./Lajmi.net/