Është vjedhur pajisja për dezinfektim të veturave në Kumanovë

Njëra prej automjeteve të dezinfektuara në Kumanovë që u vendos ditët e kaluara tashmë është vjedhur dhe një tjetër është dëmtuar,informuan sot nga selisë qendrore komunale për mbrojtje dhe shpëtim.

– Dje u spërkat një pajisje për dezinfektimin e automjeteve në vendndodhjen e Sredorek (rruga “Donne Bozinov”) dhe një pajisje u spërkat në një lokacion midis rrugëve “Biljanovska” dhe “Revolucioni Popullor”. Ne bëjmë thirrje për sjellje të ndërgjegjshme dhe të përgjegjshme të qytetarëve ndaj pajisjeve të përdorura për dezinfektimin e veturave dhe zonave me tregti publike, thuhet në përgjigjen zyrtare.