Është arrestuar Orce Kamçev, ka dashur të arratiset

Është arrestuar biznesmeni Orce Kamçev mëngjesin e sotëm, shkruajnë mediat në gjuhën maqedonase.
Kjo për asrye se Agjencioni për Siguri Nacionale ka pasur informacione se ai po përgatitet për arratisje.

Pas kërkesës së tyre ai është arrestuar dhe më pas është njoftuar Prokuroria për ndjekje të krimit të organizuar dhe korrupsion.
Tani Prokuroria do të kërkojë paraburgim, sepse Kamçev është i dyshuar në hetimin “Parcelat në Vodno”.
Lajmi është konfirmuar edhe nga MPB. /SHENJA/