Erdoğan pret në takim zëvendëskryeministrin e Katarit

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, ka pritur në një takim në Ankara zëvendëskryeminstrin e Katarit, Sheikh Mohammed bin Abdulrahman Al Thani, njëherësh ministër i Punëve të Jashtme.

Takimi u zhvillua i mbyllur për media në Kompleksin Presidencial dhe zgjati rreth dy orë e gjysmë.