Eliza Hoxhen kështu e ndryshoi pjesëmarrja në politike?!

Këngëtarja, profesoresha dhe politikania e PDK-së, Eliza Hoxha befasoi ndjekësit e saj me paraqitjen e saj të fundit.

Ajo ishte e ftuar në një emision mëngjesi duke biseduar edhe për rolin e gruas në shoqërinë tone.

Ajo që bie në sy është ndryshimi drastik në pamjen e Elizës.

A mos hyrja në politike e ndryshoi artisten?!