Elita Rudi kalon të dielën me familjen e saj

Moderatorja e njohur, Elita Rudi, të dielën po e kalon me familjen e saj.

Ajo ka publiuar një postim në Instagram dhe shihet nën shoqërinë e më të dashurve.

“Kur kemi njëri-tjetrin, ne kemi gjithçka ♥ ️ !!!”, ka shkruar ajo pranë postimit ku edhe ka marrë komente të shumta.

Çfarë vihet re është edhe se Zëri duket tejet i lumtur nën shoqërinë e gjyshërve.