Elita dhe Gjiko sjellin pamjet më të bukura familjare për fundvit

Cilësohen të jenë si çifti i veçantë dhe më i dalluar në estradën kosovare.

Gjiko dhe Elita Rudi, dita ditës po përbëjnë çiftin më të bukur, dhe më të pazëvendësueshëm në vend, shkruan Kosovarja.

s

 

Mbi të gjitha me lumturinë dhe qetësinë pranë njëri tjetrit, janë duke u bërë modeli më i mirë se si duhet të jetë një çift sikur këta të dy.

Kjo lumturi iu është shtuar ende më shumë me ardhjen e djalit të tyre Zërit, ku çdo ditë iu fal harmoni dhe gëzim në shtëpinë e tyre.

Që kur ka ardhur në jetë, si Elitën ashtu edhe Gjikon, i kemi parë që momentet me të birin ti shndërrojnë në kujtime, përmes fotografive e videove të shkrepura.

Por, nga të gjitha ato fotosesione dhe imazhe që i kemi parë deri më tani, do t’ua publikojmë videon më të bukur të familjes së tyre të vogël.

Ata për fundvit kanë realizuar një video të shkurtër, me disa sekuenca shumë të bukura e të veçanta.

Iu ftojmë ti ndiqni e të kënaqeni me pamjen e tyre. /Kosovarja/