“El Cheka dhe Shek Hallaqi rrëzuan rejtingun politik të DUI-t”

El Cheka se bashku me Shek Hallaçin rrezoi Rejtingun Politik te partise Neo-Komuniste DUI-n dhe bene ate qe se bene dot partit tjera shqipetare.
Tani shpresojme qe partit opozitare te bejne pjesen tjeter duke punuar se bashku dhe duke i nxjerr perpara drejtesis nderkombetare kriminelet e kesaj partie (Dui) .
Krenar me vllezerit e mi. (Blerim Ahmedi)