Einxhel u shpall e preferuara e publikut, opinionsti shqiptar bën deklaratën që nuk pritej

Kjo për faktin se ajo mbrëmë u zgjedh njëra nga banoret e preferuara të shtëpisë, shkruan lajmi.net.

 

Ndërkohë, opinionisti shqiptar u shpreh se përzgjedhja e saj si e preferuar ka një arsye.

Olti Curri tha se produksioni ka dëshiruar ta dërgoi në nominim për tu eliminuar javën tjetër.

“Einxhel u shpall e preferuar sepse produksioni nuk e do në finale dhe duke e nxjerrë si me të dashurën nga publiku ndezin xhelozi te banorët e (fortë) që të punojnë në heshtje ta nominojnë javën që vjen”, tha opinionsti.

Kujtojmë se, dje u eliminua Arbër Salustrova i cili ishte në nominim me Minikën.