Einxhel sqarohet me Beatrixën: Veprimi i Donaldit më bën të vjellë

Donaldi vendosin ta shpëtoj Tanin në vend të Dagz-it, shkruan lajmi.net.

 

Kjo gjë ishte veprimi që mori reagime të shumta.

Edhe Einxhel ishte ajo që ka bërë rrëmujë me reagimet e saj për këtë veprim.

Pas dy ditësh ajo dhe Beatrixa janë sqaruar mes vete dhe e kanë diskutuar veprimin e Donaldit.

Sipas Einxhelit ishte për të vjellë veprimi i tij, dhe e pyeste Beatrixën se si mund të jetë Tani personi më i afërt se sa Dagz-i për Donaldin.

Beatrixa tha se nuk e ka menduar dhe se ka pasur edhe plot persona të tjerë që mund ta shpëtonin.

Kujtojmë se Beatrixa, Einxheli dhe Donaldi janë tre banorët e nominuar për këtë javë./Lajmi.net/