Edona takon këtë person të veçantë në Chicago

Edona Llalloshi është ndër ata zëra që nuk bëhet kurrë bajat.

Që nga fillimi i karrierës së saj ajo ka sjellë këngë të bukura, madje vlen të përmenden edhe bashkëpunimet me Milotin, vëllain e saj.

Vëlla e motër sot e asaj ditë vazhduan së bashku rrugëtimin drejt muzikës, duke mos u ndalur.

Tani Edona dhe Miloti ka ditë që ndodhen në Amerikë, ku thuajse çdo ditë kanë sjellë imazhe të bukura.

E fati deshi që Edona në qytetin e bukur të Chicagos të takojë shoqen e saj të fëmijërisë.

E nga takimi i tyre ato nuk harruan të shkrepin këtë foto.