Edona dhe Miloti këndojnë edhe kur janë duke vozitur

Edona Llalloshi së bashku me vëllaun e saj Milotin kanë vazhduar me shumë sukses karrierën në profesionin e tyre.

Motër e vëlla shpesh ndajnë momente të ndryshme bashkë për ndjekësit që i kanë në rrjete sociale.

Duke u munduar që gjithmonë të krijojnë atmosferë, momente të ndryshme ata ndajnë edhe në përditshmëri.

Edhe duke vozitur, Edona së bashku me Milotin këndojnë dhe krijojnë atmosferë të mrekullueshme gjatë vozitjes.