Cristiano Ronaldo mban në dorë aksesori me vlerë mbi gjysmë milioni

Fitimet që futbollisti i merr nga profesioni i tij reklamat dhe rrjetet sociale i mundësojnë Ronaldos të bëj një jetë luksoze.

Legjenda e Portugalisë ishte i pranishëm në një konferencë për media në Dubai dhe ajo çfarë tërheku vëmendjen e gazetarëve ishin aksesoret e tij në vlerë më të madhe se gjysmë milioni.

Lojtari u shfaq me një orë të markës ‘Rolex Gmt master ice’ me vlerë prej 380 mijë funtave është ora më e shtrenjtë që ‘Rolex’ ka prodhuar.

Futbollisti kishte gjithashtu një unazë fejese në gishtin e tij të shoqëruar me një tjetër diamant, gjithsej në vlerë prej më shumë se 250 mijë euro.