Edhe pas 20 vitesh, M’susi e Ahmeti tallen me Ligjin për UÇK-në!

Shkruan: Fejzi Hajdari

Eh more Mësus…
…u plakëm me keto kopallat, rrenat e tua dhe Ali Ahmetit tënd: Ligji per UCK-në!!!! Ppffff… Pak me qene hakikat shqiptar Alija, minimum do te duhej te skuqej per moszgjidhjen e ketij problemi jetik per ushtaret e UCK-se dhe familjet e tyre. Me voten tuaj eshte rregulluar statusi i “Branitellave” maqedonas. Zgjidhja e statusit te UCK-se parashihet edhe me dispozitat e Marreveshjes se Ohrit. Qe i bie se ju duhet te jipni llogari para shqiptareve per moszgjidhjen gjegjesisht berjen e ndonje pazari eventual edhe me kete ceshtje…

Ej bre, i moret ne qafe gjithe ato familje e ata te rinj. E mashtruat gjithe ate rini, i futet ne linjën e pare te frontit kur ju deshën, disa prej tyre rane deshmorë, disa te tjere mbetën invalidë, e disa te tjereve iu dogjen e rrenuan pasuritë e krijuara me mund e pune te ndershme…

Perfundoi lufta… dhe ne vend qe atyre tua rregullonit minimalisht statusin e ish-ushtareve, sic e kane te rregulluar “Branitellat”, ju ne krye me Ali Ahmeti, pa kurrfare turpi, vazhduat t’i gënjeni e mashtroni, per me shume se 20 vite rresht. Disa prej tyre tanimë kane ikur qe moti jashte, sepse e panë qe rrenat tuaja s’paskan fund, kurse ju nuk keni as pikë mëshire e gjynahu per familjet e tyre.
I anashkaluat komplet… Dhe pas 20 viteve rrena dhe dallavere, prap pa fije turpi e gjynahu, po i vazhdoni rrenat e 20 viteve! Turp, turp…!

Allahu ua ktheftë, aty ku ju dhemb me shume! E di qe s’e keni frikë as Zotin, sepse po ta kishit patur, do te kishit bere dicka per ushatret dhe familjet e tyre. Keni bere sot miliona nga Soraviat, tenderet 120 milionë euro, kazinot, lojerat e fatit… Po ku i hanë palla sot Ahmetit e te tjereve ne qeveri (sidomos kreut te BDI-se) per statusin e ish-ushtareve bre!!! Ahmeti e disa rreth tij, sot e kane hallin (preokupimin) e milioneve… si t’i legalizojë, sepse sot fatmirësisht kanë ndryshuar rrethanat, dhe shume gjerave po ju vjenë ERA FUND…
Thonë: Kush i fundit qesh, më së miri qesh!

Shkak i reagimit, deklarata e Rafiz Alitit, ish-komandant M’susi:
“Ahmeti ka biseduar me Kovaçevskin për Ligjin e UÇK-së”