E mrekullueshme: Halil Kastrati do t’i dhurojë 128 shtëpi gjatë këtij muaji

Humanisti shqiptar, Halil Kastrati, ka njoftuar se më 28 dhjetor, do i dhurojë gjithsej 128 shtëpi për familjet nevojtare, transmeton Insajderi.

Ai përmes Facebook ka thënë se kjo do të jetë ditë e veçantë dhe e pa harruar si dhe ka paralajmëruar surpriza të tjera.