Dorëzohet Serbia: Kosova do e fitojë pavarësinë në gjithë territorin e saj (VIDEO)

Ende mjegull në dialogun Kosovë- Serbi, tensione politike, ndërhyrje nga SHBA- BE si dhe një marrëveshje e fshehtë që po aludohet mes Vuçiç dhe Thaçit prej takimit të tyre të fundit në Shtëpinë e Bardhë.

Por deklaratat e Vuçiç janë tejet kontradiktore. Sot Presidenti serb tha se nuk ka marrëveshje të fshehtë, pra ajo që do të çojë në ndarje të territoreve.

Më parë Vuçiç pranoi se nuk do të jetë ai që do të firmosë njohjen e Kosovës dhe i propozoi serbëve të zgjedhin një President tjetër nëse duan këtë gjë.

Kurse 3 ditë më parë një video në mediat serbe gjatë një intervistë Vuçiç thotë se Kosova do e fitojë pavarësinë në gjithë territorin e saj dhe për këtë fajtor nuk do të jetë ai si President.