Donna Dafi publikon këngën e re “Bajat”

Këngëtarja Donna Dafi, në këngën “Bajat”, bën thirrje për t’u shkëputur dhe çliruar nga marrëdhëniet toksike dhe për të gjetur e festuar lumturinë e vërtetë shpirtërore.

Gjatë videoklipit të kësaj kënge, me një kërcim dhe vokal të fuqishëm, i inkurajon dëgjuesit të njohin vetëvlerësimin e tyre, i nxit ata të ecin përpara dhe të shijojnë lirinë që vjen me heqjen dorë nga një marrëdhënie që nuk iu shërben më.

Për frymëzimin e saj rreth krijimit të këngës “Bajat”, Donna Dafi shprehet se: “Kjo këngë është shumë personale për mua. Ka të bëjë me udhëtimin tim për të zbuluar vetëvlerësimin tim dhe për të kuptuar se meritoj më mirë. Duhet të heqësh dorë nga marrëdhëniet toksike, për të gjetur lumturinë e vërtetë”.

Ajo shton se: “Ndonjëherë të shohësh fundin e një historie dashurie është fillimi i një kapitulli më të lumtur në jetën tënde”.

Edhe kjo këngë është lansuar në dy gjuhë: gjermanisht dhe shqip.

Të plotë këngë mund ta dëgjoni në kanalin zyrtar të këngëtares në YouTube.