Do ta kalonin ndërrimin e viteve larg njëri-tjetrit, Blero ia bën befasinë e bukur Afronës

Afrona Dika dhe Blero Muharremi për fundvit u bashkuan papritmas, pasi ishin me kilometra larg njëri-tjetrit.

Ishte Blero ai i cili i bëri befasi Afronës, duke udhëtuar nga Kosova për në Zvicër.

Kur trokiti në derë, Afrona mbeti pa tekst dhe e emocionuar e përqafoi shumë këngëtarin.

“Përshëndetje e dashur. Befasi, urime Viti i Ri”, ka shkruar ai sipër videos.