Djali i Feta Halimit me postim prekës: Natën e Kadrit u luta për lirinë e babait tim!

Hamid Halimi, djali i Feta Halimit që më 27 Prill shpëtoi Zijadin Selën, ka bë një postim emocional mbrëmë, kur ishte nata e Kadrit. “Lutjet sonte shkojnë për babin tim, Zot fali shëndet dhe durim, nëse don ti edhe lirinë do e fitojmë. Amin”, ka shkruar Hamidi, duke u lutur për babain e tij që tani një vit e tepër gjendet në burg, deri sa aktorët kryesor të 27 prillit të përgjakshëm janë në liri.