Ditët në izolim, zbulojnë edhe një tjetër ‘talent’ të Stresit

Reperi Stresi si edhe të gjithë të tjerët po mundohet që të rri i vetizoluar në shtëpi.

Kohë pas kohe ai futet ‘live’ për të diskutuar çështje të ndryshme me fansat e së fundmi nëpërmjet një Instastory e ka zbuluar edhe një tjetër ‘talent’ të tij.

Reperi ka treguar se di të gatuaj dhe shfaqet duke përgatitur ushqim.

Kujtojmë se këtë janë duke e praktikuar shumë emra të njohur të estradës, si meshkujt ashtu edhe femrat.

Kaq aktiv në kuzhinë nuk i kishim parë.