Dënime të larta për tregtarët që rrisin çmimet produkteve

Ministri i ekonomisë, Kreshnik Bekteshi inforomon se është miratuar propozimi i Ministrisë së Ekonomisë për ndalesë për rritjen e çmimeve të produketeve nga tregtarët!
Nga nesër dënime të mëdha për ata që do të dëmtojnë qytetarët, dhe pa baze do rrisin çmimet. E paraparë edhe padi penale për abuzuesit!” – tha Bekteshi