Del foto e vjetër e Gilit me dy personazhet e njohura

Këngëtarja e mirënjohur shqiptare, Gili, ka hapur arkivat.

Ajo me ndjekësit në Instgram e ka ndarë një foto të realizuar vite më parë dhe pranë saj shihen edhe dy personazhe të tjera të njohura.

Bëhet fjalë për Aurela Gaçen dhe Mira Bregun.

Ky imazh është realizuar gjatë festivalit të RTSH-së në vitin 1995.