David Dreshaj dhe Don Phenom lansojnë këngën e re “Tequila”

David Dreshaj dhe Don Phenom kanë publikuar këngën e re.

Bashkëpunimi i tyre i parë mban titullin “Tequila”, i kompletuar edhe me videoklip.

Teksti është shkruar nga vet artistët në bashkëpunim me producentin Cricket.

Foto: Screenshot/YouTube

Ky i fundit u kujdes edhe për producimin, incizimin dhe ‘beat’-in e këtij projekti ritmik.

Videoja ndërkohë i është besuar Smartmotion.

Foto: Screenshot/YouTube

Protagoniste në klip janë: Sara Zizic, Una Ulicevic, Dagi Vukcevic, Ksenija Popovic dhe Vladana Lepetic.

Kënga tani ndodhet në YouTube dhe reagimet e para ishin mjaft pozitive.