Data e Zgjedhjeve, Ahmeti: Presim vlerësimin e ekspertëve të shëndetësisë

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti pas përfundimit të takimit me liderët në vilën Vodno, tha se nuk kanë marrë një vendim për datën e zgjedhjeve pasi presin një pasqyrë të detajuar të situatës me ekspertët e shëndetësisë, dhe se javën tjetër kanë përsëri takim me Presidentin dhe ndoshta do të merret edhe një vendim për datën eventuale të zgjedhjeve.