Dafina thotë se me kaq pikë do e vlerësonte Arilenën në “Eurovision”

Arilena Ara është shpallur fituese e edicionit të 58-të të Festivalit të Këngës në Radio Televizionin Shqiptar.

Këngëtarja ka marrë përkrahje nga shumë prej emrave të njohur të estradës, të cilët e vlerësuan lart performancën e saj.

Një prej tyre është Dafina Zeqiri, e cila thotë se pikët maksimale i meriton Arilena dhe se i pëlqen shumë performanca e saj.

“E entuziazmuar. 12 pikët tona shkojnë për”, ka shkruar ajo.