Cila është feja e Loredana Zefit?

Loredana Zefi më nuk është aktive në botën e muzikës, siç ishte dikur.

Sot, Loredana gjithandej po flitet më tepër për jetën e saj private, sesa për zhvillimet në muzikë, shkruan “Kosovarja”.

Loredana është nga Ferizaji, por e rritur jashtë vendit dhe përkundër kësaj flet mjaftë pastër në gjuhë amtare.

Loredana i përket fesë katolike dhe aksesori i saj i preferuar është kryqi, që e përdor shpesh edhe në përformanca artistike.