“Çfarë mendon për shqiptarët?”, i dashuri i Dua Lipës i përgjigjet në shqip pyetjes së ndjekësit

Anwar Hadid, i dashuri i këngëtares shqiptare, Dua Lipa, u ka kthyer përgjigje ndjekësve të tij në Instagram, kështu në mënyrë që t’i kalojë sa më lehtë ditët e izolimit.

Duke pasur parasysh se e dashura e tij është nga Kosova, nuk ka munguar pyetja se çfarë mendon ai për shaiptarët.

Anwar ka zgjedhur që t’i publikoj duart e Duas duke bërë simbolin e shqiponjës dhe i ka kthyer përgjigje në shqip.

“Shqipe”, ka shkruar Hadid pranë postimit.