Çavuşoğlu: Do të krijohet një korridor i sigurisë me thellësi nga 6 km në veri dhe jug të autostradës M4

Ministri i për Punë të Jashtme i Turqisë, Mevlut Çavuşoğlu deklaroi se do të krijohet një korridor i sigurisë me thellësi nga 6 km në veri dhe jug të autostradës M4. Brenda 7 ditëve do të vendosen parimet.

“Të gjitha aktivitetet ushtarake përgjatë linjës së kontaktit në zonën de-eskaluese të Idlibit do të ndalohen nga 6 marsi 2020 në ora 00:01”.