Dështimi i Albin Kurtit përballë botës së vjetër

Lajmi i keq që dha përmes një videomesazhi Albin Kurti, se në ditën e formimit të kuvendit të ri, Vetëvendosje dhe LDK do të...

Fatime Fetai mbeti me gishta në gojë, Thaçi dhe Bedredini në liri!

Udhëheqësia e Partisë Demokratike Shqiptare ka mbijetuar shumë goditje të ndryshme dhe njësoj e mbijetoi edhe këtë goditje. Ishte një goditje e ulët nga...

Bajrami: Miliardat e Kulturës tani shkojnë për projektet shqiptare, e jo për projektin “Shkupi...

Miliardat tani shkojnë për projektet shqiptare, e jo për projektin “Shkupi 2014”, Nuk jemi mendjemëdhenj, e as duam ta lavdërojmë veten, mirëpo fundviti është...

Mini-Shengeni Ballkanik, eskperiment i parakohshëm politik!

Nikë Gashaj Integrimet ekonomike-politike janë të datës së re. Së pari Iniciativa Qëndrore-Europiane, ka zënë fill nga Quadrigonalia (Italia, Jugosllavia, Hungara dhe Austria) e themeluar...

Kumanova nuk lejon më të kthehen skenaristët e përgjakshëm

Shkruan: Hadi Osmani Është e vërtetë se në qeverisjen 3 vjeçare të LSDM-së nuk u zbardhën të gjitha rastet e montuara dhe të përgjakshme...

BIA serbe po tenton të pengojë formimin e Qeverisë së Albin Kurtit!

Në interesin nacional të Serbisë është që Kurti të mos formojë qeverinë. Ka indikacione se BIA ( Shërbimi i Inteligjencës Kombëtare-Bezbednosno-informativna agencija) ka rrjet të...

Çohu bija ime mos qaj, krenohu që e ke babain dëshmor!

Çohu, çohu mos qaj bija ime! Krenohu që e ke babin dëshmor. Ne jemi të pavdekshëm, jemi të lumtur pranë zotit bija ime! Ne...

Rama izoloi Kosovën si Honekeri Gjermaninë Lindore (1961)!

Prof.Dr.Mehdi HYSENI Për të mos u përshkallëzuar më tej keqkuptimet, polemikat dhe marrëdhëniet politike dhe diplomatike ndështetërore mes Tiranës...

Leximi i librti përcjell mesazhe edukative

Xheladin Murati Libri ka një vend të rëndësishëm në jetën e njeriut, leximi i tij përcjellë mesazhe edukimi pavarësisht ...

Përmendore më e merituar ndër shqiptarët

Personalisht jam shumë i lumtur, që sot figura e rektorit themelues, Prof. dr. Fadil Sulejmanit u derdhë në bronze dhe u vendos aty ku...

Opinione