Halil Kastrati apel bizneseve: Mos i rritni çmimet në kohën e kësaj sprove

Të bashkohemi edhe njëherë, ta tejkalojmë edhe këtë sprovë Si në çdo rrethanë tjetër, edhe në kohën e shfaqjes së koronavirusit, shqiptarët po dëshmojnë...

Ibrahimi: Është kënaqësi të jem i 20-ti, aty ku Afrimi është i pari!

“Vëllai im, Haruni, është më gojëtar se unë në të folur, andaj dërgoje atë me mua (...) Allahu tha: “Ne do të të forcojmë ty...

E lëshuan nervat Hashim Thaçin

Shkruan: Kimete Berisha E lëshuan nervat Hashim Thaçin. Mirë o’ puna. Fitues është Ai që ta nxjerr gjuhën, Ai që ta qet t’keqtë, Ai që të bën...

BDI zhgënjen sërish Kumanovën, nuk e përfillë propozimin për Ilir Hasanin

Shkruan: Alban Aliu BDI edhe një herë ka zhgënjyer degën e Kumanovës. Ajo që mund të vërehet nga publikimi i listës së kandidatëve për deputetë...

Anketa e PIPOS e përkthyer në vota: ASH-AAA 90 mijë vota, BDI rreth 70...

Safet Xhelali Instituti PIPOS nga Prishtina ka publikuar sot një anketë të realizuar në Maqedoninë e Veriut, në periudhën 6-7 mars. Sipas anketës së...

Çohuni punoni kosovar, se me këtë ritëm kufiri i Serbisë do ju vijë te...

Roland Gjoni Perpara se te fillojne bombardimet amerikane, nje informacion te shpejte qe nuk ua tregojne kazanat e rropullive mediatike te Kosoves. Gjate administrates...

Reagim ndaj Malic Ndrecës

Maliq Ndrecaj mos mendo se të bëri gjeneral lufta e Ali Ahmetit. Ali Ahmeti nuk ka luftuar askund, e as e ka nuhatur ...

Shek Hallaçi: Të gjithë ish ushtarët e UÇK-së ta lëshojnë BDI-në, si Emri Fazliu-Kobra

Shek Hallaçi i Grupit të Kumanovës ka përshëndetur vendimin e ish pjesëtarit të UÇK-së nga Çerkezi I Kumanovës, Emri Fazlia- Kobra, i cili leshoi...

Mos u bëni më Papë se Papa

Arbër Çeliku Sa për dijeni, ndalesa e shamisë u imponua në komunizëm, si dhe ramazani dhe ritualet e tjera fetare, për arsyen e thjeshtë...

12 prilli i ndryshimeve të pritshme në Maqedoni

Eugen Shehu ASH-AAA dhe Lëvizja Besa tani duhet tia rikujtojnë kreut marksist-leninist të bdi,së, grupit të Zajazit,se sa trima,patriotë e atdhetarë shqiptarë ua këputën jetët...

Opinione