Capital T tregon pse ia bllokoi Youtube këngën

Menjëherë pas publikimit, dëgjuesit vunë re një ngjashmëri të pjesës së refrenit të këngës, me kolonën zanore të një filmi të Bollywood, “Ek Villain”, e sigurisht që kundër reperit u përdorën dhe fjalët “vjedhje të materialit muzikor”.

Ajo që i shtoi më shumë dyshimet se një gjë e tillë kishte ndodhur, është fakti që kënga u bllokua pak ditë pas hedhjes në Youtube, nga kompania që zotëron të drejtën e muzikës së “Ek Villain”, T-Series.

ra ne u gjetëm përballë mundësisë që Capital T vërtetë mund të kishte shfytëzuar në mënyrë të padrejtë muzikën e dikujt tjetër.

Megjithatë, ditë më vonë, kënga u rikthye sërish dhe tani Capital T ka treguar dhe të vërtetën e të gjithë situatës në lidhje me “Akull”. Në një intervistë në emisionin “NIN”, ai u shpreh kështu:“Kemi pasur një problem, realisht, me zërin indian në këngë. Ajo është kolona zanore e një filmi indian, që unë nuk e kam ditur. Unë e kam blerë këngën prej producentit, e nuk e kam ditur që ai e ka përdorur në atë mënyrë, nuk ka marrë leje. Kësthu që kompania në fjalë, që kishte të drejtat për atë këngë, një prej më të fortave në Youtube, e bllokoi momentalisht projektin dhe kanë dërguar e-mail, kanë treguar kush janë dhe arsyen pse e kanë bllokuar.”