Capital T pranon lidhjen me personazhin e shoubizit

Capital T është mjaft i rezervuar kur vjen puna tek jeta private, këngëtari ka treguar diçka që nuk e kemi ditur më parë.

Ai u ka mundësuar fansave t’i shtrojnë pyetje nga më të ndryshmet, dhe njëra nga to ishte “A ke pasur ndonjëherë të dashur nga shoubizi”.

Capital T habiti me përgjigjen duke thënë “Po un kisha” por duke mbajtur sekrete privatësinë e vajzës.