Buzmi, 6 janar, ditë jopune për qytetarët e besimit ordodoks

E hëna 6 janar – Buzmi, një ditë para Krishtlindjeve, është ditë jo pune për qytetarët e besimit ortodoks, bëri të ditur Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

Nga Ministria e Punës dhe Politikës Sociale ua urojnë Buzmin qytetarëve të besimit ortodoks.