Burri thotë se gruaja po më tradhton, kështu i përgjigjet Shefqet Krasniqi

Hoxha Shefqet Krasniqi shpeshherë nëpër emisione televizive u përgjigjet qytetarëve në pyetjet e tyre për shqetësime dhe halle të ndryshme.

Në një nga këto emisione një burrë i shkruan se gruaja e tij po e tradhëton. Ai po e pret vizen që gruaja ta marr jashtë Kosovës, mirëpo ajo e ka pranuar se po e tradhton me një burrë tjetër atje.

Ai kërkon përgjigjen e hoxhës për rastin e tij.

Hoxha i prekur nga ky rast i jep përgjigjen qytetarit.

Dëgjojeni përgjigjen e tij më poshtë në video:/Bota sot