Burri që ha, fle dhe jeton me kafshë

Megjithatë, obsesioni i tij me kafshët shtëpiake nuk mbaron këtu. Ai ha barë, pi urinën e tyre, qëndron dhe fle me të,.

Nga dashuria për to, ai i vendos edhe në ashensor për t’i dërguar për në apartament.

Ndiqeni videon për të kuptuar më shumë.