Buraku sjell këngën “Babë u bana”, vetë ende beqar

Një këngë mjaftë emocionuese për çdo prind që përjeton epitetin e babait e ka sjellur këngëtari Burak.

Kënga u prit shumë mirë me komente shumë pozitive nga adhuruesit e këngëtarit, shkruan “Kosovarja”.

Buraku, njihet për këngët e tij dhe temat që prek mjaftë sociale me tekste shumë ndjeshme.

Kjo e bën këngëtarin të më të dalluar dhe pa diskutim çdo këngë e tij shëndërrohet në hit për shumë vite.