Bujar Osmani me një lajm dëshpërues për skeptikët e pesimistët për hapjen kufirit Llojan-Miratoc (Dokument)

Zv kryeministri për çështje evropiane në profilin e tij në Facebook i ka dëshpëruar skeptikikët dhe pesimistët të cilët nuk besonin në hapjen e kufirit Llojan-Miratoc

Osmani mes tjerash shkruan

Karavani ec..

Sot edhe Qeveria e Sërbisë edhe ajo e Maqedonisë së veriut miratuan tekstin e marrëveshjes për krijimin e Kalimit të përbashkët kufitar Llojan- Miratoc. Dy qeveritë obliguan Ministrat e brendshëm qënë afat prej shtatë ditësh në emër të Qeverive përkatëse të nënshkruajnë marrëveshjet dhe të fillon procedura e ratifikimit në Parlamentin e Sërbisë dhe Maqedonisë së Veriut