Brenda shtëpisë luksoze të Edona Llalloshit

Edona Llalloshi është këngëtarja më e përkushtuar e muzikës shqiptare që asnjëherë nuk u ndal së sjelluri risi për publikun.

Për këtë shkak ka afruar me mijëra fansa afër saj, dhe ka rrëmbyer shumë zemra si në vend ashtu dhe në diasporë, shkruan Kosovarja.

E veçanta e saj është sepse asnjëherë nuk ka ditur të zhgënjejë fansat e saj, përkundrazi ka befasuar me krijimtarinë e saj gjithnjë e më shumë.

Për këtë shkak ka bërë të vlerësohet më tej, të kërkohet e të dëgjohet gjithandej.

Zëri dhe vokali i saj i veçantë e kanë drejtuar drejt angazhimeve të mbrëmjeve dhe të ahengjeve familjare.

Pas këtyre sigurisht që qëndrojnë të ardhura të mira, për çka ia kanë mundësuar artistes të krijojë jetë të mirë e të ardhura marrëmendëse.

Një pjesë e bukur e financave të saj shihet edhe në shtëpinë e saj, ku edhe detaji më i vogël rrëmben vëmendje.

Për të kuptuar më shumë rreth ambientit të saj në shtëpi, iu ftojmë të shikoni këtë fotografi që do t’iu bëjë të kuptoni shumë e më shumë. /Kosovarja/