Boki 13 sot sërish do të përballet me prokuroren Villma Ruskoska

Boki 13 sot sërish do të paraqitet para prokurores Villma Ruskoska për të dhënë dëshminë e tij për rastin që ka të bëj me “Aleanca Ndërkombëtare”. Bojan Jovanovski të premten nga burgu i Shutkës u paraqit në Prokurori ku për 8 orë resht dëshmoi para Ruskoskës. Për rastin në fjalë dyshohen edhe Jasna Mandiç, Mile Jovanovski, Kristina Bllazhevska dhe Frosina Remenski.
Të premten për të njëjtin rast dëshmoi edhe babai i Boki 13, Mile Jovanovski.