Boki 13 mbetet në burg, Gjykata e Apelit hedh poshtë kërkesën e tij

Bojan Jovanovski, i njohur si Boki 13, mbetet në paraburgim. Ankesa e tij për të lënë Shutkën është refuzuar nga Gjykatësit e Apelit dhe ai vazhdon të mbetet në paraburgim. Avokati i tij, si dhe ai personalisht, në mënyrë të përsëritur kanë kërkuar që dënimi nga shtrati i burgut të zëvendësohet me një shtrat spitalor duke pretenduar se shëndeti i tij është përkeqësuar tepër kohët e fundit, madje ai 55 herë ai u dërgua në klinikat e Shkupit për shkak të problemeve të stomakut, të vjella të shpeshta që rezultojnë nga operacioni të shtrëngojë barkun.

Boki 13 ndodhet në paraburgim që nga 15 korriku i vitit të kaluar kur u arrestua në kufirin Maqedoni-Greqi, ndërsa ishte me pushime verore me shoqen e tij Lila Filipovska. Ai akuzohet për rasti “Rreket”, së bashku me prokuroren speciale Katica Janeva për zhvatje të 1.5 milion eurove nga biznesmeni Orce Kamchev, duke premtuar se do të kishte rrethana lehtësuese për çështjen “Perandoria” ku ai është i përfshirë .