Bojani dhe Natasha shqiptojnë shehadetin dhe kalojnë në islam, bëhen Ismail dhe Edina

Çifti bashkëshortor Novakoviq e kanë pranuar islamin në Serbi dhe janë bë Ismail dhe Edina. Ata kanë pranuar islamin para hoxhës Asmir ef. Crnovshanin, bashkë me dy fëmijët e tyre, Filip dhe Ognen, të cilet kanë marë emrat Esad dhe Hamza. Ata kanë shqiptuar shehadetin para imamit Crnovshanin, i cili ka deklaruar se ky nuk është rasti i parë, duke u shprehur se raste të njëjta priten edhe në të ardhmen, shkruan sandzakpress.