Bojan Jovanovski dënohet me 9 vite burg, Katica Janeva me 7

Bojan Jovanovski i akuzuar në rastin “Reket”, shpallet fajtore dhe dënohet me 9 vite burg. Ndërsa ish shefja e Prokurorisë speciale, Katica Janeva me 7 vite burg.

Loading...